luni, 23 mai 2011

Am numit-o :marea intalneala

Iarasi ne-am intalnit,de data asta int-o noua formatie ,incep cu fetele nou cunoscute :Dana si Gabriela (pe sotul ei,Zamzuu(o sa-l recunoasteti din poze) nu-l pun la socoteala,ca el a fost ca o closca si noi puii )
Elena,pe care o stiti deja si cu dragalasa Gabi (iti place Gabi cum ti-am zis ).Pe Gabi o iubesc tare,lasa blogul ei minunat dupa care nu se poate sa faci ceva si sa nu-ti iasa,da,mi-a dat idei si am batut-o la cap cat am putut acum un an cu tortul pentru ziua baiatului meu si ea a raspuns cu stoicism la toate intrebarile mele,lucru pentru care ii multumesc,pentru ca,cred ca si de aceea ideea blogului meu nu a murit, adica nu am abandonat-o.
Dana ,fina si delicata  alaturi de Adriana (eu tot Naina ii zic) tanara,debordanta si luptatoare.Naina a fost cea pe care o asaltam cu intrebari despre ce si cum cu un blog,in zilele de constructie a blogului meu.Ea era cu cateva zile mai avansata decat mine.Dar ghinionul ei a fost ca avea o casuta de chat pe blog.Asa ca am profitat.Ne-am distrat grozav amintindu-ne asta la intalnirea precedenta,cand am cunoscut-o in vivo.
Zamzuu ,sufletul intalnirii si closca noastra fotografica.
Nu s-a lasat,dupa ce nu  m-a atentionat dragalas ca ar fi cazul sa-mi curat lentila obiectivului,sa- mi curete el insusi oglinda,care avea un fir de ceva (ba chiar zice ca doua) .Nu ma mir ca executa cu atata aplicatie decoratii din pasta de zahar pentru torturile Gabrielei .
-Elena ne-a facut mici cadouri,care evident ne-au emotionat.De ce sa zic ,eu am avut partea leului :macris,bokchoy si 2 ghivecele cu busuioc si tarhon.Pupu-te Elena ! Baby bok choy a fost o surpiza tare placuta.Acuma sa vad cu i-oi face,desi tare imi vine sa fac un repetir la taieteii de orez crocanti,ca tare ne-au placut.
un alt personaj pitoresc ce se plimba pe strada cu soricei in palarie si papagali pe pseudoflasneta si cu biletele de destin si dragoste :5 lei biletelul
putea sa lipseasca Zamzuu de la actiunea asta ?
soricelul prins de coada de Charlot-Mitica extrage biletelul pentru Zamzuu.
si ce credeti ca i se arata ?
Paparrazzi !!!!!!!!!!!!! pazea !!!!!
antologic pentru intalnirea noastra !
a venit si ploaia,cum era sa lipseasca de la asa o intalneala !
Dupa care ne-am dus fiecare la casele noastre plini ,cred eu,de bucuria de a ne fi cunoscut.Ca de mancat n-am mancat,am baut doar cafe-frappe si apa cu gheata si lamaie desi mai bine de jumatate din noi nu suntem manechine !Da' mai stii ?!

16 comentarii:

  1. Am fost invidioasa pe voi, mamamama!!! ce-as fi venit si eu... poate altadata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Geta scumpa, iti multumim de asa brava prezentare! Intalnirea a fost un bun prilej de bucurie si relaxare, in compania domniilor voastre si o astept cu nerabdare pe urmatoarea.
    Te pup si te imbratisez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. cu siguranta carmen ! tu m-ai omorat cu imperialul care e concertul sufletului meu.numai lucruri mnunate mi s-au intamplat din cauza lui!

    RăspundețiȘtergere
  4. iti multumesc Gabriela draga.Nu-ti mai spun cum astept eu o noua intalnire cu voi toate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo fetelor !
    Daca ajung la Bucuresti,mai facem una si mai mare . :)

    RăspundețiȘtergere
  6. sa va fie de bine intilnirea si sa ne mai rasftati si cu poze de la alte asemenea momente frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo fetelor, tineti-o tot asa! ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Tare placute sunt aceste intalniri.Nu am fost niciodata dezamagita.

    Lia draga,baga un e-mail sau mesaj pe facebook inainte sa vii sa ne putem organiza.

    Miha,tare mi-ar place sa ne cunoastem!

    RăspundețiȘtergere
  9. deci..iarasi destrabalare? pansy?????
    bravo voua

    RăspundețiȘtergere
  10. Frumoase intalnirile de acest gen.Bravo voua.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pansy, un lucru bun ati facut, ma bucur ca ati reusit o intaleala care se vede ca a fost faina tare. Am vazut pe forum ca vi la Alba, poate ne intalnim, daca reusesc sa ajung si eu.

    RăspundețiȘtergere
  12. ce frumos ca v-ati intalnit ,sunteti niste scumpe si va imbratisez,va pup.

    RăspundețiȘtergere
  13. fetelor si pentru noi a fost o dupa-amiaza tare placuta.

    Maria Elena sper sa ne cunostem la vara !
    Lissa te pup si io!

    RăspundețiȘtergere
  14. Recunosc personajele ... toate niste bucatarese de exceptie ...pe Elena o stiu si eu personal (nu ne-am vazut dar am vorbit) este o persoana extraordinara ...m-a ajutat multttt o apreciez mult... se vede de la posta ca a fost o "intalneala" reusita ... mi-a facut placere sa cunosc infatisarea si altori bloggeri pe care ii urmaresc si inca nu am avut ocazia sa ii vad ...chiar si asa virtual este placut ... o zi buna!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce-mi plac intalnirile astea ale voastre.Felicitari!Poate data viitoare ma luati si pe mine......hihihi.
    O zi placuta!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...