marți, 26 februarie 2013

Cosulete cu hummus

Un aperitiv simplu si de efect.Reteta pentru hummus o gasiti aici.
Cosuletele pot fi umplute si cu altceva : guacamole, branza, salata de vinete, etc.
INGREDIENTE :
ptr.12 bucati :
-3 foi de placinta
-ulei sau unt

-umplutura de care doriti ,in cazul de fata hummus
ptr decor:
-12 masline fara samburi
-12 rosii uscate conservate in ulei
-frunze de patrunjel

MOD DE PREPARARE :


-Ungem fiecare foaie de plăcintă cu ulei,pe măsură ce le suprapunem.

 -Tăiem foile la dimensiunea potrivită,cât să îmbrace o formă de brioșă și să se formeze un coșuleț
 -Coacem coșulețele în cuptor,la foc mediu,până ce se auresc frumos,apoi le scoatem și le lăsăm la răcit.Ele pot fi coapte din timp și păstrate spre folosință ulterioară. 

-Umplem coşuleţele cu câte o linguriţă de hummus,decoram cu măsline fără sâmburi ,rosii uscate şi frunze de pătrunjel
Iata si varianta de cosulete umplute cu guacamole

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...