Cosuletele pot fi umplute si cu altceva : guacamole, branza, salata de vinete, etc.
INGREDIENTE :
ptr.12 bucati :
-3 foi de placinta
-ulei sau unt
-umplutura de care doriti ,in cazul de fata hummus
ptr decor:
-12 masline fara samburi
-12 rosii uscate conservate in ulei
-frunze de patrunjel
MOD DE PREPARARE :
-Ungem fiecare foaie de plăcintă cu ulei,pe
măsură ce le suprapunem.
-Tăiem
foile la dimensiunea potrivită,cât să îmbrace o formă de brioșă și să se
formeze un coșuleț
-Coacem
coșulețele în cuptor,la foc mediu,până ce se auresc frumos,apoi le scoatem și
le lăsăm la răcit.Ele pot fi coapte din timp și păstrate spre folosință
ulterioară.
-Umplem coşuleţele cu câte o linguriţă de
hummus,decoram cu măsline fără sâmburi ,rosii uscate şi frunze de pătrunjel
Iata si varianta de cosulete umplute cu guacamole
tare bine arata !
RăspundețiȘtergereSi simplu de facut!!!!
ȘtergereFoarte aspectuoase sunt ;)
RăspundețiȘtergereDa, de efect ,dar si gustoase .
Ștergere