INGREDIENTE:
-12 buc ciuperci champignon cu pălăria mare
-o legătură de ceapă verde
-un ardei roşu
-150 g şuncă
-3 linguri de pesmet
-1/2 ceaşcă de parmezan ras
-o legătură de pătrunjel verde tocată
-sare,piper după gust
-sos de soia
-sos de soia
-ulei de măsline
MOD DE PREPARARE:
1.Se curăţă ciupercile, se scot codiţele şi se
toacă.Ceapa verde se taie rondele, ardeiul se taie cubuleţe, la fel şi şunca,
se toacă verdeaţa
2.Se călesc la foc iute, codiţele ciupercilor
tocate, ceapa, ardeiul şi şunca, după care se închide focul şi se adaugă
pesmetul, verdeaţa, parmezanul ras, se amestecă şi se potriveste de sare şi
piper
3.Se unge o tavă cu ulei,se aseaza pălăriile
ciupercilor şi se umplu cu amestecul de mai sus şi se stropesc cu sos de soia.Se adaugă un pahar de apă
5.Se servesc calde cu parmezan ras deasupra, pe
un pat de mămăliguţă.Mămăliguţa am fiert-o moale,apoi am turnat-o intr-o tava si am copt-o la cuptor pana s-a rumenit, dupa care am decupat cercuri cu un pahar.
Arata grozav! O primavara frumoasa iti doresc!
RăspundețiȘtergereMu;ltumesc haplea si tie la fel!
Ștergere