miercuri, 30 martie 2016

Pui cu sos pesto

Puiul cu sos pesto este o reteta de sorginte venetiana. O reteta rapida, usor de facut si fin aromata, care sunt sigura ca va va place. Puteti sa-l faceti cu ce fel de pesto va place, nu-i musai sa fie de busuioc.Pesto de leurda, a carui reteta o gasiti aici , e in top, mai ales ca e si vremea leurdei.

 INGREDIENTE:
 -4 pulpe superioare de pui
 -2 linguri de pesto de busuioc
 -un ardei gras rosu
 -200 ml smantana de gatit ( lichida)
 -sare, piper dupa gust
 -2 linguri de ulei
 -parmezan sau pecorino ras, pentru servit

 MOD DE PREPARARE:
 1.Se incige uleiul intr-o tigaie antiaderenta. Se adauga si se soteaza ardeiul taiat in bucați mai mari, timp de 3 minute.
 2.Se adauga pulpele, intai cu pielea in jos, pana se rumesc apoi se intorce.Se gatesc pana sunt rumene si patrunse.
 3.Se adauga pesto si smantana si se fierbe la foc mic, amestecand din cand in cand, timp de 5 minute. 
 4.Se servesc pulpele cu sos cu tot, peste paste fierte si presarate cu parmezan sau pecorino rase.Sigur ca puteti folosi ce fel de ganitura doriti.



  Pofta buna !
Aceasta reteta am publicat-o prima data pe site-ul www.hobbychef.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...