duminică, 31 ianuarie 2010

Tagliatelle cu ciuperci pleurotus si smantana -reteta Deannei

Reteta prietenei mele australience,Deanna :

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
o casoleta(aprox.500 g)ciuperci pleurotus
1 ceapa
200 g smantana
1 lingura de unt
3-4 linguri de lapte
1 lingura faina
mozzarela rasa,sau orice fel de cascaval care se topeste
4-5 catei de usturoi maruntiti,
sare,piper,
patrunjel cat de mult
paste fainoase tagliatelle sau lasangnette,sau de care doriti


Mod de preparare:
 
 
Ceapa taiata solzisori se caleste in unt,apoi se adauga ciupercile taiate si se mai calesc cateva minute.
 
 
Se adauga lingura de faina,se amesteca cu ciupecile,apoi se adauga peste ele smantana subtiata cu laptele,sare,piper.Se dau cateva clocote,sa se lege sosul.

Dupa ce se stinge focul se adauga usturoiul si verdeata.


Pastele fierte dupa indicatiile de pe pachet,se strecoara ,se aseaza in farfurie fierbinti,se adauga putin unt si apoi ciupercile si branza rasa deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...