INGREDIENTE
-o buc salata romana (are frunzele mai ferme si rezista mai bine pe caldura asta )
-1 buc ceapa rosie taiata solzisori
-2 fire de ceapa verde
-2 catei de usturoi
-1 ardei verde-galben
-1 felie sanatoasa de branza telemea (eu am folsit de oaie ) ,taiata cubulete
-1 felie de cas de oaie,taiat si ea cubulete
-1 legatura de marar
-1/2 legatura patrunjel
ptr dressing
-2 Lg de masline extravergine
-1/2 lg ulei de susan
-1 Lg otet de vin alb
-1/2 lg zahar brun
-1 ardei verde iute, tocat
MOD DE PREPARARE
-Se amesteca bine in blender ingrdientele pentru dessing
Ce bine arata si ce bine suna .O seara placuta in continuare
RăspundețiȘtergereeu personal as manca numai salata dar grasu 'meu se opune.este carnivor.oare din ce specia anume?arata bine salata.imi place combinatia pentru dressing.pupici
RăspundețiȘtergerePS:merci mult pentru premii,le voi posta maine.
multumesc nela,ma lupt cu o tarta.
RăspundețiȘtergerete pup si eu sarah.in salata asta poti pune si peste afumat si bucatele de carne de care vrei.asa imbini utilul cu placutul
RăspundețiȘtergerePreferatele mele: SALATELE! Arata foarte bine si ma gandesc ca e si delicioasa!
RăspundețiȘtergereVad ca tuturor ne plac salatele,ceea ce e foarte bine.totul depinde de dressing.
RăspundețiȘtergere