duminică, 20 iunie 2010

Salata verde romana cu 2 feluri de branza



Daca tot e asa cald,am tot facut salate multiple.Azi incep cu o salata simpla

INGREDIENTE

-o buc salata romana (are frunzele mai ferme si rezista mai bine pe caldura asta )
-1 buc ceapa rosie taiata solzisori
-2 fire de ceapa verde
-2 catei de usturoi
-1 ardei verde-galben
-1 felie sanatoasa de branza telemea (eu am folsit de oaie ) ,taiata cubulete
-1 felie de cas de oaie,taiat si ea cubulete
-1 legatura de marar
-1/2 legatura patrunjel

ptr dressing
-2 Lg de masline extravergine
-1/2 lg ulei de susan
-1 Lg otet de vin alb
-1/2 lg zahar brun
-1 ardei verde iute, tocat

MOD DE PREPARARE

-Se amesteca bine in blender ingrdientele pentru dessing


-Se rupe salata cu  mana in bucati,apoi se adauga restul ingredientelor si dressing-ul,se amestea si se da la rece cateva minute,dupa care se poate servi.


6 comentarii:

  1. Ce bine arata si ce bine suna .O seara placuta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. eu personal as manca numai salata dar grasu 'meu se opune.este carnivor.oare din ce specia anume?arata bine salata.imi place combinatia pentru dressing.pupici
    PS:merci mult pentru premii,le voi posta maine.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc nela,ma lupt cu o tarta.

    RăspundețiȘtergere
  4. te pup si eu sarah.in salata asta poti pune si peste afumat si bucatele de carne de care vrei.asa imbini utilul cu placutul

    RăspundețiȘtergere
  5. Preferatele mele: SALATELE! Arata foarte bine si ma gandesc ca e si delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vad ca tuturor ne plac salatele,ceea ce e foarte bine.totul depinde de dressing.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...