vineri, 3 decembrie 2010

Un alt fel de piure 2

Iata inca un alt fel de piure de cartofi,care poate fi servit cu friptura de curcan (cazul meu ) sau alt fel de carne.Nu e mare filozofie,dar amesteul de ingrediente e tare gustos.

INGREDIENTE :
-1 kg de cartofi
-50 g unt
-lapte, cat doriti sa fie de subtire piureul
-2 legaturi de ceapa verde
-200 g branza chedar
-150-200 g bacon crud,feliat foarte subtire

MOD DE PREPARARE :
-se prepara un piure de cartofi obisnuit ,din cartofi evident,sare,unt si lapte

-baconul se prajeste crocant,intr-o tigaie antiaderenta,eventual cu cateva picaturi de ulei,apoi se scoate pe o farfurie si un servet de hartie ,pentru a pierde excesul de grasime.Apoi se taie bucatele mici
-cepele verzi se taie mai marunt,la fel si branza chedar
-se amesteca toate ingredientele si se manaca dupa pofta.N-a fost greu ,nu-i asa ?!

4 comentarii:

  1. moaa, ce pofta mi-ai facut, abia astept sa il fac te pup, pansy

    RăspundețiȘtergere
  2. diamantino,e tare bun dupa gustul meu,eu zic ca merita incercat .

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte interesant pireul...si cred ca e tare bun la cum arata....Pansy...am incercat sa remediez problema pe blog...sper ca am intele corect ce ai zis...sa lasi un msg daca am facut bine

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tare arata! Trebuie sa fie super bun!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...