INGREDIENTE:
-200 g branza Brie
-50 g rosii uscate in ulei
-2 catei de usturoi
-cimbru
-piper
-ulei de masline
MOD DE PREPARARE
1.Se taie branza cubulete,se maruntesc rosiile si usturoiul,apoi se amesteca toate ingredientele cu cimbru, piper si cateva picaturi de ulei de masline si se pun intr-o forma termorezistenta,sau mai multe (eu am pus in mai multe forme)
2. Se pun in cuptorul incins la 200*C ,pana ce branza incepe sa se topeasca.
Se serveste cu grisine sau biscuiti sarati.
Pofta buna !
rosii uscate de unde? eu caut de mult.
RăspundețiȘtergereexista rosii uscate conservate in ulei la metro,selgrossi cred ca si in alte hipermatketuri.dar sunt italienesti si sunt scumpe.in schimb la raionul cu semipreparate din marile magazine,kaufland,carrefour, exista "varsate" sa zic asa.
RăspundețiȘtergereof si de nu ma dau prin metro, kaufland si retsul supermarketurilor non stop. eu tot timpul le cautam la raionul condimente din borcanase. am sa le caut sa stii. multumesc mult. te pusi.
RăspundețiȘtergeregiovamma,la metro sau selgros le-am gasit la un moment dat la raionul cu pesti
RăspundețiȘtergeredoua dintre ingredientele mele preferate - cum sa nu fie bun?? rosii deshidratate se mai gasesc si la mega image, in ulei de masline, se gasesc sub numele de pomodoro secchi si costa in jur de 15 lei. eu le folosesc combinate cu file-uri de anchois si imi plac foarte mult. acum am sa le incerc si combinate cu brie :)
RăspundețiȘtergereMargot,e o drept ca e o co,bnatie tare buna.Uite ca cu fileuri de anchois nu le-am incercat.Sunt moarta dupa fileurile astea !
RăspundețiȘtergere