INGREDIENTE:
-2 piepti de pui(sau alte parti ale puiului)
-50 g unt
-o ceapa mica taiata marunt
-2 catei de usturoi
-150 g branza gorgonzola
-200g smantana de gatit
-1 kg de mazare (am folosit congelata)
-2 legaturi de marar sau un plic de marar uscat
-parmezan ras ,dupa gust
-sare,piper din belsug
-1/4 lingurita de fulgi de ardei iute (optional)
MOD DE PREPARARE :
-ceapa si usturoiul se calesc usor,fara sa -si schimbe culoarea,apoi adaugam fulgii de ardei iute,daca folosim si puiul taiat fasii pana se rumeneste usor.
-intretimp fierbem mazarea(congelata in cazul meu,2 minute in oala cu presiune) si o adaugam la carne.Mai dam un clocot ,asezonam daca mai este cazul adaugam mararul.
-Mancam cat putem ,e foarte buna mazarea asta,presarata parmezan si patrunjel verde tocat alaturi de friganele.
Yummi, bun bun!
RăspundețiȘtergeredrept graiesti danutzo!
RăspundețiȘtergereYamiii,yamii,yamiii,,,,daca vede sotiorul meu ce ai gatit sigur isi ia bilet de avion,este preferata lui mazarea si nu conteaza cum este gatita,,,a ta arata intr-un mare fel,,,,si sigur ti-ar manca-o toata,,,pupp si o seara frumoasa!!!
RăspundețiȘtergeremirela draga incearca-o , ca alteceva nu pot sa-ti spun
RăspundețiȘtergerela sauce qui accompagne le poulet est délicieuse, j'aime beaucoup
RăspundețiȘtergerebonne soirée