duminică, 18 septembrie 2011

Meniu de weekend inca varatic

Am incropit ceva in graba,cu ce carne mai aveam in congelator,pentru ca mi-am petrecut dimineata la prietena mea Sorina,bucatarind chec cu banane. De-acum incolo o sa am un congelator cu vinete,ardei copti,gogosari copti, si alte legume,plus mure si zmeura.Ce voi face cu ele poate apucati sa aflati.Sa speram ca o sa multumesc un anume membru al familiei mele,cel drept,care azi a fost nemultumit de friptura mea,adica de sosul ei care zicea ca  e de chiftele,va spun mai departe ce si cum.Ma tot intreb de ce barbatii spun ca femeile sunt niste enigme.Cred ca jumatatea mea legala,a fost intr-o viata anterioara femeie.
Asadar :

-supa de vacuta cu zdrente
-limba cu sos remoulade imbunatatit (poza  maine) cu gogosari murati dupa metoda  noua si masline.


 -gratar de vaca marinata in sosul de barbeque chicken ramas de saptamna trecuta,cu o salata de vara (rosii,ardei,ceapa rosie,marar).Dinu, dupa ce la inceput a spus ca e bun,apoi sa razgandit si a zis ca de ce n-am facut friptura clasica,ca asa are gust de chiftele marinate !!!! Acuma ce sa va spun,ca parerea mea e alta,da'stiti cum e cu gustul omului.N-o sa aflati pana nu-ncercati.Cand i-am spus ca am folosit sosul ramas de bbq chcken,a zis ca nu se poate potrivi sosul de la pui cu ala de la vaca.Ca de cand se mai uita la tv paprika e specialist.Atata doar ca nu i-am spus ca am mai adaugat condimente specifice sa zic asa:coriandru si cimbru.Cand in final i-am zis ,a replicat ca nu se simt si tot gust de chiftele marinate are friptura .Asa ca din aceasta dilema nu vom iesi.Depinde de ce ai de demonstrat,era vorba profesorului meu de "aritmetica".
-Am avut si desert :chec cu banane,nuca si ciocolata.Asta-i checul facut impreuna cu prietena mea dupa o reteta americana.
-in rest pepene verde,pentru mine,struguri, bere (tot pentru mine),vin,etc..... si voie buna tuturor!

19 comentarii:

  1. numai bunatati! checul arata fantastic!
    deh...si cu barbatii astia! am si eu una bucata exemplar care a prins microbul ( doar de a se uita la emisiuni T.V de gastronomie, nu si de a gati) si se da mare specialist! haha!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu conteaza ce-a comentat , daca a mancat . :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. facusi bunatati nu gluma.daca sotului nu-i placu friptura de vita o servim noi.pupicei

    RăspundețiȘtergere
  4. ophelia bag sama ca suntem in aceeasi barca ! hihi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Lia,azi i-am spalat friptura de marinata si i-am fript-o simplu,cu piper,sos de soia si praf de usturoi,asa a a fost extrem de multumit pana la urma.Noi ceilalti am mancat-o marinata in sosul bbq ,ca noua ne-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mimmi,Licuta,multumesc de aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  7. E usor sa vorbesti,mai greu de pus in aplicare.
    Chiar daca mancarea e facuta cu drag, munca depusa tot e ceva.
    Checul tau imi fac rau cu ochiul,am plecat pana nu ma vrajeste de tot. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. ffff multe bunatati ai preparat , bravoo!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Un meniu foarte gustos si bogaaaat,o adevarata masa festiva unde as fi mancat cu mare pofte si placere...
    Dar stii cum este,fiecare cu gustul lui
    eu sant foarte norocoasa cu al meu,caci l-am invatat sa manance de toate cele...
    Te pup si-ti doresc o saptamana minunata!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mmmmm! ce bestial arata carnita!Asa festin ce placere! Stiu ca m-ai dat disparuta, iertare!Puuup mare!

    RăspundețiȘtergere
  11. Bucate apetisante,pun imediat reteta la chec

    RăspundețiȘtergere
  12. Petronela si al meu manaca de toate,in general,dar la fripturi este mai critic.Nu-ti fa idei ca de mancat a mancat-o.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...