duminică, 20 noiembrie 2011

Meniu de week-end de noiembrie

Week-end friguros si cu mancare la cazan.Dupa ce ani de zile sotul meu nu prea a mancat supe,ciorbe decat destul de rar si mai ales iarna ,orez la fel, acuma a facut o pasiune pentru ele.Asa ca nu mai prididesc la fierturi si orez.


Am inceput cu o supa  de spinari de pui fericit ,cu taietei ,fericire ca i s-a transmis si lui Dinu .Asta a fost de bine.
Apoi un wok plin cu orez prajit , cu legumele ce le aveam prin frigider
Si cum noi nu tinem tot postul ,am pus-o si de-o friptura de pulpe si piept de pui ,in sos hoisin ,picanta!!
Aveam o jumatate de dovleac,mai mic in frigider,pe care tot il mutam de colo colo,cu gandul la o placinta . Dar mi s-a parut ca era prea putin pentru placinta,asa ca pana la urma am zis sa incerc sa fac  chec cu dovleac  pentru ca nu mai facusem pana acum.Si ce a iesit, noua ne-a placut : pufos si aromat .

14 comentarii:

  1. Ce rasfat draga pansy!!!!!!!!!!!! Sa va fie de bine! Toate sunt apetisante, mi-ar fi placut sa fiu la voi la masa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce masa bogata!!!!!yammi,yammi.Sa va fie de bineee.Pupici:x

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai, cake cu dovleac este o idee foarte buna. Un desert potrivit cu acest meniu de rasfat. Eu am tras o supa vietnameza - PHO, in varianta proprie, picanto-dulce-acrisoara, deasa, desi de post eu (fiu-miu cu pui, ca veni in vizita!)cu... bok choy. Mai am o reteta pe care sper s-o fac maine, daca am destula lumina naturala pentru poze, speciala, o paella de post. Sa va fie de bine, draga mea! Ne vedem marti sau a picat intalnirea?

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun meniu!... Eu am avut ciorba de vitel, pilaf cu pui si legume... dar avandu-le pe blog... nu le-am mai pus... Ale tare arata atat de apetisant!!!..

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata super delicioasa toata mancarea, un adevarat festin, sa va fie de bine! O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pansy, tu, iara trebuie sa zic ca faci numai minunatii :)).

    RăspundețiȘtergere
  7. excelente menú me quedo con todos ,abrazos.

    RăspundețiȘtergere
  8. vai, cum arata fripturile de pui!!!! Super :)

    RăspundețiȘtergere
  9. acuma fetelor ce sa va zic,ca de cazan v-am zis.cat priveste fripturile,pot sa spun ca-mi es foarte bune.sa vedeti fripturile de picioare de curcan,fara tendoane ce le-am facut aseara si le voi posta zile astea.pozele nu spun cat de bune au iesit ! o sa vedeti.surpriza a fost checul,pentru ca cu dovleac nu mai facusem.Ata pot sa va spun ca e incercat!

    RăspundețiȘtergere
  10. zazuzozo daca vii pe la mine te hranesc!oi fi vreo slabatura de-o bate vantul !desi ce gatesti tu nu e de ici de colea ! asta ca nu ca sa ne gratulam reciproc

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...