Bucatarul curajos din iunie, ne-a adus spre testare reteta Gabrielei de tort fantezie de portocale, pe care eu am modificat-o putin folosind un alt tip de biscuiti pentru blat,altfel de fructe si l-am prezentat sub forma de desert la pahar.A rezultat un desert rapid si foarte gustos
INGREDIENTE:
-125 g biscuiţi amaretti
-250 g mascarpone
-200 ml frişcă lichidă
-50 g zahăr pudra
-6 caise coapte
MOD DE PREPARARE :
1.Se zdrobesc grosier biscuiţii şi se taie cubuleţe 4 caise
2.Se bate frişca împreună cu zahărul pudră apoi se adaugă
crema mascarpone şi cubuleţele de caise.
3.Se aşază în pahare alternativ, două straturi de biscuiţi
şi două straturi de crema, după care se lasă 3 ore la frigider.
4.Se ornează cu felii de caise şi frunze de mentă, înainte
de a fi servite.
Poftă bună!
Estupenda receta con mascarpone adoro este rico queso cremoso,saludos y abrazos.
RăspundețiȘtergereCe idee buna! Eu am ezitat sa-l fac in forma de stollen si mi pare rau ca am vazut una in forma de cozonac care a iesit superb. Asta a ta e mai de sezon si mult mai rapid de facut. As vrea sa incerc ideea ta cu ceva zmeura sau piersici.
RăspundețiȘtergereElena mie mi-a placut tare in varianta asta.Rapida si gustoasa !
Ștergereminunat desert !
RăspundețiȘtergereE desertul perfect ptr mine !!! ;)
RăspundețiȘtergereUn desert pe placul meu!!!!
RăspundețiȘtergereSunt de acord cu voi ! E un desert rapid si bun.Pot fi folosite tot felul de fructe si pahare potrivite poate fi chiar un desert elegant
RăspundețiȘtergere