Mămăliga's power, adică mămăligari din toate țările uniți-vă! Ăsta-i cuvântul de ordine.Iar mămăligarii sunt cei din lista de mai jos :
Dia.daria: www.retetelemeledragi.com
Postolache Violeta: www.caietulcuretete.com
Claudia Rusu: http:// aromeculinare.wordpress.com/
Cerasela Badr El-Din http:// saffronanddates.blogspot.com
Lili Liliana: http:// liligospodini.blogspot.ro/
Elena Toma - http:// bucatariaelenei.blogspot.ro/
Gabriela Petre - http:// culoaresisavoare.blogspot.ro/
Andreea Denisa-Dea's Cakes -http:// prajituri-torturi-dea.blogspot. ro/
Brindusa http://www.retetedesuflet.ro/
Dana Burlacu Visternicu http:// prajituricisialtedulciuri.wordp ress.com/
Iuliana Florentina Avram http:// iulianaflorentina.blogspot.it/
Georgiana si Iolanda Voinea: http://sisterskitchen.ro/
Diana Duca: http:// disturbinglydelicious.ro/
Lacrimioara Mihaela - http:// aromeinbucatarie.blogspot.ro/
Alexandra Butnari - http://gustolandia.ro/
Oana Jipa - http://tastyfast.blogspot.no
Ioana Tone - http:// pasiunesiculoare.blogspot.de/
Carmen-Ana - http:// savoareabucatelor.blogspot.ro/
Laura Laurentiu - http://www.retetecalamama.ro
Mary Udrea - http://merisor67.blogspot.ro/
Bucataresele Vesele http:// www.bucatareselevesele.ro/
Piri Piri e Canela http:// www.cozinhaderamona.blogspot.p t/
In bucataria vesela http:// www.secretelebucatarieinoastre. com/
Radu Groza: http:// www.bucatarialuiradu.com
Doina Varga: http://nicuvar.wordpress.com/
Dana Aphex.. : http:// aphextwinz.wordpress.com/
Gina Bradea : http://www.pofta-buna.com/
Alice Ciobanu http://tarabucatelor.ro/
Daiana & Cosmin : www.simplusibun.ro
Lucian Gavrilă (Food and Beyond...): http://luciangavrila.ro
Uica Mihai: http://uicamihai.blogspot.ro/
Adriana Lucia Mara http:// adriana-lucia-dragosteainbucate .blogspot.ro/
Cam așa am făcut și eu, dar cum brânză de burduf au mâncat-o șoriceii am folosit ce brânză mai aveam în casă: mozzarella, chedar și pecorino, astea din urmă rase.
Mămăliga am făcut-o cum se face ea în mod obișnuit , cam o parte de făină la 5 părți de apă cu sare.Apoi am uns formele termorezistente cu unt (puteți folosi o singură formă mai mare), am pus straturi după cum v-am spus și la sfârșit am încoronat-o și cu un ou.
Am dat la cuptorul încins la foc mediu, până s-au închegat ouăle.
Pofta buna sa aveti !
Tot mamaliga in straturi am facut si eu. Gang la gand cu bucurie. :)
RăspundețiȘtergereTi-am spus io ca e in trend !
Ștergerefaina mamaliga ;)
RăspundețiȘtergereFelicitari !
Si buna ! Multumesc !
ȘtergereMai, ce buna e! Vad ca te pricepi si la retete din astea neaose :) :)))
RăspundețiȘtergerePai cum oi fi invata eu sa gatesc? nu cu retete neaose ?Si care de altfel imi plac foarte mult majoritatea dintre ele si le gatesc cu mare placere.Atata doar ca fiind varsator sunt cum sunt.Imi place sa cercetez si sa gasesc tot timpul gusturi noi, poate uneori neobisnuite.dar intoarcerea la origini....chestia cu raul, ramul.
Ștergeremmm, cred ca e delicioasa...
RăspundețiȘtergererecunosc ca nu am mancat mamaliga combinata cu alte tipuri de branzeturi :)
Claudia, eu zic ca mamaliga e atat de versatila, dovada ca este in bucataria multor popoare, ca e pacat sa n-o faci daca nu ai ce trebuie din pdv traditional in casa.Eu am facut-o pur si simplu cu ce am avut in frigider.Acuma sa-ti spun ca carnatii sunt chorizo,si nu ardelenesti, desi seamana,ca am avut o jumatate de carnat care vroiam sa-l folosesc la o paella ? Dar ideea e asta enuntata in reteta. E modul de a manca mamaliga, in afara de ala cu branza si smantana, pe care il iubesc pur si simplu
ȘtergereDelicioasa combinatie!
RăspundețiȘtergereMultumesc Gabriela !
ȘtergereTare interesanta !!
RăspundețiȘtergereAndreea nu stiu cat e de interesanta, ca vad ca a fost in trend, da' e o mamaliga in starturi buna
ȘtergereMama, ce mamaliga bogata! Eu cred ca nu-i nici o nenorocire ca nu ai avut branza de burduf, alea care sunt acolo cred au dau un gust special.
RăspundețiȘtergereElena draga, din cauza carnatului, care era chorizo nu ardelenesc si a chedarului de la saptamana mexicana, a iesit iute cum numa'mie si tie ti-ar placea.Aia de la masterchef ar da cu ea de pamant si ar bea o sticla de vin sa-si revina.
Ștergerefain....mai :) frumoase si pozele!
RăspundețiȘtergerePupu-te Michetta!
Ștergeremamaligareala maxima...te pup!
RăspundețiȘtergereMmmm....ce bine aratã, ceapa aia rosie merge la fix :)
RăspundețiȘtergereTare faina mamaliga ta, mai ales cu ceapa aia rosie alaturi, doamneee, nebunie curata!
RăspundețiȘtergereo bunatate
RăspundețiȘtergeremmm...si mie imi place iute!!!
RăspundețiȘtergereVa multumesc fetelor pentru vizita !
RăspundețiȘtergerePtr mine mamaliga este deliciu , candva-mi doream ca atunci cand ajung acasa sa gasesc pe masa o mamaliga aburinda alaturi de ceva branza si ochiuri , acum ca am timp , m-am cam lasat pe tanjala (pe romaneste spus , mi-e lene :d) .
RăspundețiȘtergereGrozava reteta , dar si mai grozava ,,fata de masa" , imi place maxim .