O sa spuneti ca-i o combinatie ciudata.Dar nu pot decat sa va contrazic, pentru ca rezultatul este unul foarte gustos si care merita incercat.V-am starnit ?
INGREDIENTE
-500 g piept de curcan
-2 cepe roşii
-250 g roşii cherry
-400 g fasole verde
-100 g şuncă afumată sau bacon tăiate cubuleţe
-30 g unt
-o lingură amidon sau făină
-250 ml bere
-250 ml supă de pui
-125 g smântână de gătit
-o legătură de mărar tocat
MOD DE PREPARARE:
1.Se taie pieptul de curcan fâşii ,se toacă
ceapa, se taie jumătăţi roşiile
2.Se topeşte untul, se soteaza ceapa şi afumătura,
apoi se adaugă pieptul de curcan şi se rumeneşte.
3.Se stinge cu bere şi supă, se adaugă fasolea
şi se fierb împreună
4.Se adaugă smântana amestecată în prealabil
cu amidonul, se mai fierbe un minut,apoi se adaugă roşiile,se asezonează cu
sare şi piper şi se mai dă un clocot.La sfârşit se presară cu mărar verde
tocat.
Poftă bună !
imi place, gatesc des curcan!
RăspundețiȘtergere