Din categoria simplu, bun și rapid.Eu am folosit ciuperci champignon, dar voi puteți folosi de care doriți.Nu vă mai spun că un mix de ciuperci de pădure ar fi fost și mai gustos.
INGREDIENTE:
ptr.2 portii
-300 g
ciuperci
-40 g
unt
-1/2
linguriță de rozmarin măcinat
-1/2
linguriță de salvie măcinată
-200 g
mozzarella
-sare,
piper după gust
Ptr.servit:
-4
felii de pâine
-un
cățel de usturoi
-o
lingură de ulei de măsline
MOD DE
PREPARARE:
1.Topiți untul într-o tigaie și prăjiți
ciupercile feliate, pe ambele părți, împreună cu rozmarinul și salvia.Închideți
focul și sărați și piperați.
2.Transferați ciupercile intr-un vas
termorezistent, adăugați mozzarella tăiată bucățele și dați la cuptorul încins,
până ce brânza se topește și se rumenește ușor.
3.Intretimp feliile de pâine se stropesc cu
ulei și se frig pe ambele fețe pe grătar, într-o tigaie grill.Apoi se freacă cu
usturoiul tăiat în două.
4.Serviți ciupercile alături de pâinea
prăjită.
Poftă
bună !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu