duminică, 15 martie 2015

Ciuperci cu mozzarella gratinate


 Din categoria simplu, bun și rapid.Eu am folosit ciuperci champignon, dar voi puteți folosi de care doriți.Nu vă mai spun că un mix de ciuperci de pădure ar fi fost și mai gustos. 

 INGREDIENTE:
ptr.2 portii
 -300 g ciuperci
 -40 g unt
 -1/2 linguriță de rozmarin măcinat
 -1/2 linguriță de salvie măcinată
 -200 g mozzarella
 -sare, piper după gust
 Ptr.servit:
 -4 felii de pâine
 -un cățel de usturoi
 -o lingură de ulei de măsline

 MOD DE PREPARARE:

 1.Topiți untul într-o tigaie și prăjiți ciupercile feliate, pe ambele părți, împreună cu rozmarinul și salvia.Închideți focul și sărați și piperați.

 2.Transferați ciupercile intr-un vas termorezistent, adăugați mozzarella tăiată bucățele și dați la cuptorul încins, până ce brânza se topește și se rumenește ușor.
 3.Intretimp feliile de pâine se stropesc cu ulei și se frig pe ambele fețe pe grătar, într-o tigaie grill.Apoi se freacă cu usturoiul tăiat în două.
 4.Serviți ciupercile alături de pâinea prăjită.


 Poftă bună ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...