Nici o filozofie dar o gustare de efect,simplu de realizat
INGREDIENTE
(pentru o portie)
-1 carnat oltenesc,cabanos sau de care va place
-1-2 oua veti vedea la modul de preparare de ce (functie de lungimea carnatului)
-sare,piper
-cozi de ceapa verde,arpagic,patrunjel verde
-ulei pentru prajit
MOD DE PREPARARE:
Carnatul se cresteaza din loc in loc,dar nu se taie de tot,se formeaza cu el un cerc,prin prinderea capetelor cu o scobitoare
se incinge o tigaie cu putin ulei,se pune carnatul,se prajeste cateva secunde .apoi se sparg 1-2 oua in mijloc,in functie de cat de mare e cercul format de carnat.Eu am cam inghesuit ouale.Ce se scurge eventual pe sub carnat ,culegeti cu o furculita si puneti deasupra.Daca este suficient de incinsa tigaia,nu se va scurge.
Se prajeste pana ce oul capata consistenta dorita,se sareaza,pipereaza si se serveste cu cozi de ceapa verde taiate sau arpagic,patrunjel tocat,ma rog,ce aveti prin batatura.
Pofta buna!
A ajuns mirosul pânã la mine...ce bunãtate ai pregãtit aici!!!
RăspundețiȘtergerePansy draga putin cabanos as vrea si eu,cred ca am uitat ce gust au,recuperez eu curand,pupici,ai facut un bun micdejun
RăspundețiȘtergereSimplu,bun si "ochios"...te pup si o saptamana minunata!!!
RăspundețiȘtergeremmm, ce miros imbietor vine de la ttine ....
RăspundețiȘtergereAstea-s oua în cuib dezmatat! Mmmmm!
RăspundețiȘtergereAm venit dupa miros.Buuuuni tare.
RăspundețiȘtergereMmmm...ce buun! Arata super! In weekend in testez si eu!
RăspundețiȘtergereFetelor,sunt asa simplu de facut,sunt asa "ochioase" cum a zis Petronela,ca va veti incanta companionii cu ele!V-am spus ca ele ot fi facute,cu cremwursti sau hotdogs,asa era reteta trimisa de prietena mea,dar eu zic ca un carnat oltenesc,daca va place mai icant sau cabanos,daca nu,e mult mai cu caracter,sa zic asa.Fetele care nu au cabanosi sau oltenesti,
RăspundețiȘtergerepot folosi orice carnaciori afumati insa.In rest liber la imaginatie,ca mai pot fi imbunatatiti!
Buna Pansy, te astept cu drag la provocarea lunii decembrie "Dulce Romanie". Intra sa vezi cu ce ingrediente te provoc
RăspundețiȘtergerehttp://brindusascheaua.blogspot.com/2011/12/provocarea-lunii-decembrie-2011-dulce.html
Multumesc Brandusa de invitatie,sper sa o pot onora!
RăspundețiȘtergere