INGREDIENTE:
-6 pulpe superioare de pui sau ce parte din pui va place
-o ceapa mare tocata
-3 linguri de capere
-1/2 lingurita de fulgi de ardei iute sau dulce, dupa preferinta
-1/2 ceasca de vin alb sau supa de pui
-o lingurita de rozmarin tocat,verde sau uscat
-sare,piper dupa gust
-o lingura de ulei
MOD DE PREPARARE:
1.Intr-o tigaie non aderenta incingeti o lingura de ulei si frigeti bucatile de carne sarate si piperate si presarate cu rozmarin in prealabil, apoi rezervati-le la cald.Acelasi lucru se poate face intr-o tigaie cu frigere fara ulei.
2.In tigaia in care ati fript puiul, mai adaugati o lingura de ulei daca este cazul, si caliti ceapa ,usturoiul, fara sa le lasati sa-si schimbe culoarea
3.Adaugati vinul ,amestecati ca sa deglasati tigaia, apoi adaugati caperele, fulgii de ardei si lasati sa scada sosul pana vinul se evapora aproape de tot.
4.Serviti carnea stropita cu sosul de capere alaturi de salata de rucola, ceapa si parmezan ,cazul meu.
Imi plac foarte mult caperele!!Delicios puiul!
RăspundețiȘtergereSi mie si a iesit un pui usor aromat si delicios
ȘtergereTare gustos trebuie sa fie!!
RăspundețiȘtergereTe invit la concurs: http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2013/04/concurs-prepara-briose-si-castiga-o.html.