marți, 13 august 2013

Rulouri de pui cu spanac si parmezan



La Provocarea secereta a lunii august mi-a fost repartizat blogul lui Macy, Beauty and food, un blog la inceput de drum.Rasfoindu-l , m-am oprit la o reteta simpla,dar gustoasa: rulouri din piept de pui cu umplutura de spanac si branzeturi.Am facut mici modificari fata de reteta initiala, tinand cont de ce aveam prin frigider, dar cred ca nu se va supara nimeni pentru asta.

INGREDIENTE:

-6 felii de piept de pui dezosat
-200 g spanac fiert si tocat
-100 g telemea rasa
-5 linguri parmezan ras
-1/2 legatura de spanac tocat
-cozile de la 2 cepe verzi
-sare, piper dupa gust
-1/2 lingurita piper cu lamaie

MOD DE PREPARARE:


1.Amestecati spanacul cu branzeturile rase, cozile de ceapa verde taiate rondele, mararul tocat, potriviti de sare si piper


2.Ungeti fiecare felie de piept de pui cu compozitia de spanac, rulati si prindeti rulourile cu o scobitoare, ca sa nu se desfaca la copt 

3.Puneti rulourile intr-un vas termorezistent uns cu ulei, presarati cu piper cu lamaie si parmezan si dati la cuptorul preincalzit la 200*C , timp de aproximativ 30 de minute, pana carnea e patrunsa si rumenita.Daca este nevoie adaugati 1-2 linguri de apa in vas sa nu se arda uleiul.
4.Serviti alaturi de garnitura dorita.In cazul meu, salata de rucola.

Pofta buna !



9 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...