Îmi plac cârnații chorizo cu aroma, gustul și textura lor inconfundabilă.Cei mai buni pe care i-am găsit eu aici, au fost cei de la Lidl, unde au și variantă iute și una obișnuită.Iar combinația lor cu năut și spanac este una câștigatoare.
INGREDIENTE:
-o
conservă de năut scurs și clătit
-2
linguri ulei de măsline
-2
căței de usturoi feliați fîn
-40 g
de măsline
-100 g
cârnat chorizo sau alt cârnat afumat și picant
-2
mâini de spanac proaspăt
-sare,
piper după gust
-mărar
verde tocat
MOD DE
PREPARARE:
1.Tăiați cârnatul cubulețe și frigeti-l intro
tigaie antiaderentă, adăugați uleiul și usturoiul și căliți-l 30 de secunde
până se infuzează uleiul cu aroma de usturoi.
2.Adăugați năutul, condimentați cu sare și
piper după gust și lăsați pe foc mediu circa 2 minute, amestecând continuu.
3.Adăugați măslinele și spanacul, amestecați câteva
secunde până ce spanacul se înmoaie și stingeți focul.
4.Serviți salata caldă presărată cu mărar verde tocat.
Poftă
bună !
Imi place nautul, imi place mararul, maslinele le culeg de la baieti din farfurii mai mereu...nu stiu daca cu chorizo as face o alinata buna, dar per total as putea deveni addict la salata matale! ;), Te pup
RăspundețiȘtergereEu zic ca putina afumatura nu-i strica salatei asteia.Pupu-te!
Ștergere