vineri, 26 martie 2010

Legume la cuptor cu mozzarella si marar




 Am facut un fel de legume gatinate,dar fara pesmet.Amestecul de legume congelate  continea conopida,brocoli,varza de Bruxelles,mazare,fasole verde si morcovi.
Rapid si foarte gustos.

 INGREDIENTE

-1 kg  amestec de legume de care va plac
-2 legaturi de marar
-3 catei de usturoi
-2 oua
-300 ml smantana
-2 Lg(lingura) faina
-150 g cascaval ras
-150 g mozzarella taiata cubulete
-sare,piper,nucsoara dupa gust
-1 lg (lingurita) pasta de ardei iute
-unt
-parmezan







Legumele se oparesc.Se unge un vas termorezistent cu unt si se pun legumele in el.

Se amesteca smantana cu faina,sa nu se faca cocoloase,daca e prea gros amestecul il puteti subtia cu putin lapte,apoi se adauga ouale batute, cascavalul ras,verdeata tocata,pasta de ardei iute,usturoiul dat prin presa ,mozzarella taiata cubulete ,sare,piper,nucsoara.

Se toarna sosul peste legume si se amesteca usor cu o lingura.Deasupra se rade parmezan,se pun cateva bucatele de mozzarella si se da la cuptor pana se rumeneste.





Se poate servi cu smantana deasupra,ca si garnitura la carne sau ca fel de sine statator.

3 comentarii:

  1. Ahhh... ce bine arata. O mancare in ton cu primavara ;)

    P.S. - iti multumesc mult pentru premii :)
    Pupici:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Rapid,gustos ..........si asi mai adauga eu aratos.Bun,bun.............
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...