luni, 15 martie 2010

Ciorba de peste



Din capul crapului din care am facut plachia  ,am executat rapid o ciorba de peste.
Am pus capetele a doi pesti la fiert,dupa 10 minute de fiert am adaugat legume de care am avut: cartofi,morcovi,pastarnac,o bucatica dintr-un   praz,cateva floricele de conopida,o mana de mazare si una de fasole verde
.Dupa alte 15 minute de fiert am adaugat o conserva de rosii decojite si bors,sare dupa gust.
Am mai fiert 5 minute,am stins focul si am adaugat zeama de lamaie,leustean si patrunjel verde.
Nu v-am spus cantitati,pentru ca asta este in functie de volumul de ciorba pe care il doriti,de cat de deasa va place ciorba,de cat de acra,etc.Compozitionati !

7 comentarii:

  1. ça ne peut être que délicieux pleins de saveurs
    bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  2. oui,c'est vrai.merci pour ta visite.si tu viendras dans une visite,pas virtuelle,en roumanie,tu vas gouter tous ces bons plats traditionels.c'est une invitation,biensure.

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie imi placea ciorbita din asta cand era in tara.imi facea mami meu.cred ca voi presta si eu curand poate intr-o zi cand e sotul plecat din localitate.pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. merci pour ton joli commentaire ça me ferai plaisir de gouter vos plats traditionnels
    bonne journée et à bientôt

    RăspundețiȘtergere
  5. Je connais un peu la cuisine roumaine car j'ai des collègues romains et c'est vrai que c'est bon, plus particulièrement les gâteaux.
    Ton plat semble vraiment savoureux.
    A bientôt.

    RăspundețiȘtergere
  6. c'est moi qui vous remercie,es filles

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...