Pentru supa asta am folosit un gat de curcan pe care l-am fiert intai si apoi am adaugat legumele taiate dupa preferinta: morcovi,pastranac,radacina de patrunjel,o jumatate de gulie mica,cateva floricele de conopida.Cantitatea de legume o apreciati dupa volumul de supa pe care-l doriti.Fierbeti toate impreuna ,potriviti de sare ,iar dupa ce ati inchis focul adaugati patrunjel tocat.
Serviti cu fidea sau galuste de gris si ardei iute ,daca va place.
mama, da ce bine arata... si pe frigul asta as manca vreo 2 castronele :D
RăspundețiȘtergerefaina reteta.vreau si eu sa gust!pup pansy
RăspundețiȘtergereune savoureuse soupe bien parfumée comme je les aime
RăspundețiȘtergerebonne fête à toi et à bientôt
multumesc mult,just me...
RăspundețiȘtergerePansy, minunata aceasta supa, si noi suntem topiti dupa ea. Bine te-am gasit :)
RăspundețiȘtergere