vineri, 30 aprilie 2010

concurs interblog,international intre ce vreti voi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 iaca am citit si eu pe bolgul furnicutei,care pare sa aiba o legatura directa cu yafa si public si eu concursul.ca sa  nu spun ca mor de invidie ca n-am fost eu prima cu ideea.ma gandeam si eu la un concurs ,da'altfel.

vineri, aprilie 30

Sfoara-n tara

Cutiute cu surprize se doreste a fi un cadou semn de prietenie ce exista ...sau nu :) in blogosfera culinara romaneasca. S-a vrut a fi cadou de la iepuras, dar iepurasul a facut greva si a lasat totul in pom.
Idee nu-mi apartine ci e a Yafei in totalitate , eu sunt doar raspandacul de serviciu.
Scurt si la obiect :
Blogurile , mai ales gospodinele(gospodini) talentate(i) ce stau in spatele lor , doritoare(i) de a participa la o asa dare de premii se vor inscrie pe o lista ce va fi afisata pe blogul Yafei, inscrierile se fac doar pana la sfarsitul lunii mai.

O data inscrise , vor avea motiv puternic de "shopinguit", mergem la shopinguit cadoul ce-l vom . Cadoul , spune Yafa, poate fi :" cadoul sa fie la alegerea fiecaruia, eu ma gandisem la lucrusoare tipice locului de rezidenta, bineinteles cu legatura de bucatarie, ex: condimente,arome, biscuiti, bombonele, dulceturi, etc, sau chiar carte cu retete, manusa de scos din cuptor."

Pana pe data de 10 iunie va publica pe blogul ei , cine cui va trimite cadoul
. Darea de cadouri se face in felul urmator: blogurile doritoare se vor inscrie , se va face o lista in ordinea inscrierii lor. La sfasitul lunii mai cand s-a terminat inscrierea lista se va imparti in jumatate formandu-se doua liste : a si b. In amandoua numerotarea pornind de la 1. Cadourile se vor da in zig-zag sau siret, adica 1a lui 1b, 1b lui 2a, 2a lui 2b, 2b lui 3 a...etc si ultimul din lista b la care se ajunge ii va da lui 1a. Modul de cadorisire imi apartine, reclamatiile le primesc zilnic intre 2-4 :),pentru ca am pornit de la idee ca toata lumea sa dea si sa primeasca un cadou, si totodata sa existe elementul surpriza : cui ii faci cadou, de la cine il vei primi.

O data incheiata etapa 10 iunie, blogurile vor schimba intre ele adresa , date personale si vor trimite cadoul, in asa fel incat pana la data de 30 iunie toata lumea din toate colturile blogosferei sa fi primit si facut cadoul. pe 30 iunie...declaram ziua marii decernari: fiecare va posta pe bloghul ei/lui( nu mai devreme :) ne bazam pe suspans :) cadoul primit.

Deosebit de importanta e "sfoara-n tara", caci toti merita sa stie, cei doritor sa participe. Cred ca modul gen premiul patrund cel mai repede in toate colturile blogosferei, fapt pentru care am dat imagine "zvonului". Cei doritor de a raspandi ideea, sa se simta ca acasa si sa ia fotografie si chiar sa o dea nominal mai departe, anuntand blogul caruia au trimis.Cu cat exista in mai multe locuri in care e afisata , cu atata mai mult lume va stii si daca le fce placere sa se inscrie.
So...incepem:
Micul
Flory:
Maria
Madeinue,
Judy
Ghiocel
Pansy
Elena Toma
Lily Musat
Craita
Miha
Alison
Casuta Laurei
Danna
Cristina
Simona
Ana-Maria
Monu
Sarah
Bucataria-marea aventura
Aiana
Alexa
Felis' blog
Ochi verzi
Nally
Arina
Adriana
Ala bala portocala
Alexandra
Cristina's blog
Ana's cakes
Nelly's blog
Brandusa
Moins de moi
Violeta T
Menuca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...