asd
Vedeta perioadei asteia,la noi in casa,este muscaua de vinete.O fac ca toata lumea,atata doar ca condimentez mai special carnea.
INGREDIENTE :
-3 vinete mari
-1 kg carne tocata de vaca
-3-4 cepe mari tocate
-1 ardei iute sau pasta de ardei iute
-1 Lg menta uscata ( sau verde )
-1 lg ghimbir macinat
-sare,piper
-6 rosii mari
-parmezan ras
-ulei
-smantana
MOD DE PREPARARE:
-se toaca ceapa si se caleste impreuna cu ardeiul iute
-se adauga carnea si se gatesc impreuna pana ce s-a evaporat toata zeama lasata,apoi se potriveste de sare ,piper si se adauga menta si ghimbirul.
-vinetele necuratate de coaja se taie rondele,se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o strecuratoare,minim 1/2 ora.
-apoi se preseaza usor si se prajesc pe fiecare parte in ulei,dupa care se scot intr-un castron.
-intr-o cratita se pun stratuturi vinete,carne,rondele de rosii si parmezan si se termina cu rosii.uleiul lasat de vinete se pune in cratita,apoi se pune la cuptor pana rosiile prind o crusta frumoasa
-se serveste cu smantana.
Buna!Imi vizitezi si mie blogurile,please?:)
RăspundețiȘtergereImi plac foarte mult vinetele, dar musaca cu vinete n-am mancat pana acum. Arata incredibil de bine!
RăspundețiȘtergereMmmmm... ce as manca si eu... tare buna trebuie sa fie... Multumesc si de premiu... am sa il ridic cand imi rezolv problemele de net .. acum nu pot copia poze de pe alt blog...
RăspundețiȘtergereJ'aime beaucoup la moussaka et je trouve la présentation individuelle très jolie.
RăspundețiȘtergereBonne semaine et à bientôt.
da,fetiza ma duc acum
RăspundețiȘtergerekadia,musacaua originala se face cu vinete.
RăspundețiȘtergeremultumesc ,felis
RăspundețiȘtergeremerrci,nadji
Tocmai am gustat din cea mai buna musaca pe care am mancat-o, reteta este delicioasa! Usor de facut, si incredibil de buna! Multumesc, Pansy, pentru reteta!
RăspundețiȘtergereMmmm... ce bunatate!
RăspundețiȘtergereAbia astept sa o incerc.
kadia sa-ti fie de bine.ma bucur ca ti-a placut.
RăspundețiȘtergeredanutza,fa-ti curaj,merita toti banii !
RăspundețiȘtergerejolie présentation et bonne recette
RăspundețiȘtergerebonne à noter
bonne soirée