Limba cu sos remoulade este un fel foarte simplu de mancare,dar foarte gustos.Eu va prezint varianta simpla,de aici puteti compozitiona dupa dorinta.
INGREDIENTE :
-1 limba de vaca sau 1 kg limba de porc (eu am avut porc)
-1 borcan de castraveti in otet
-0,5 l maioneza (de care doriti)
-1 legatura marar verde tocat
-sare,piper dupa gust
MOD DE PREPARARE:
-limba se spala bine,apoi se fierbe (eu am fiert-o in oala cu presiune 40 de minute) in apa cu sare pana ce observam ca pielita ce o acopera face mici umflaturi (adica se desprinde de muschiul propriu-zis).Zeama in care a fiert poat fi folosita apoi pentru o supa cu galusti sau taitei.
- se lasa sase racoreasca,apoi se decojeste de pielita c o acopera.Se decojeste mai usor daca e calduta,decat daca este rece.
-se taie cubulete,sau felii mai mici si se amesteca cu castraveciorii taiati si ei cubulete ca pentru salata de boeuf,mararul si maioneza.Eu am facut ca de obicei, o maioneza mai dietetica,in sensul ca este cu mai putin colesterol rau,reteta aici.Se asezoneaza dupa gust cu sare,piper.E mult mai buna,daca se lasa macar o ora,doua, la frigider.
-se poate servi ca aperitiv sau ca fel de mancare de sine statator.
nu a preparat niciodata limba,sunt convinsa ca reteta ta e plina de savoare,poate ma voi invrednici vreodata!
RăspundețiȘtergerealison trebuie neaparat sa o incerci.mai am o reteta de limba cu masline.e un muschi foarte gustos.totul e sa o fierbi bine si sa o cureti de pielita.
RăspundețiȘtergereBuna Pancy.Mirinul poate fi inlocuit cu un vin alb dulce si slab ca cel de vara.Insa daca-mi dai adresa ta,mi-ar face mare placere sa-ti trimit aceste ingrediente.O zi buna!
RăspundețiȘtergereMa ling pe bot!
RăspundețiȘtergereSi mie imi place!
Am sa fac si eu maioneza dietetica, dupa reteta ta!
Mari,iese foarte buna,foloseste mustar knorr clasic,mie mi se pare ca e cel mai bun rezultat cu el.
RăspundețiȘtergereune recette savoureuse à tester prochainement merci
RăspundețiȘtergerebonne journée
O reteta interesanta!trebuie incercata numaidecat!trebuie sa fie tare gustoasa!o duminica placuta!
RăspundețiȘtergeregabriela,eu zic ca merita incercata.e o reteta clasica.
RăspundețiȘtergere