miercuri, 28 septembrie 2011

Costite de porc cu sos hoisin

Nu-i nici o filozofie cu reteta  asta, dar rezultatul e multumitor. Cumparasem costitele ,scaricica,fara os,penru ca aratau tare bine si ma gandeam sa le fac la cuptor.Asa ca le-am pus la marinat ,dar cum  pana la urma, foamea ne-a inghiontit, au ajuns pe gratar.

INGREDIENTE :
-aproximativ 1 kg costite de porc
-ptr marinata :
-2 lg ( lingurite) pasta de ardei iute
-2 lg sos hoisin
-1 lg praf de usturoi
-2 Lg (linguri) sos soia
-1 Lg sirop de artar sau miere
-sare,piper
-1 Lg cimbru uscat
-1 Lg ulei

MOD DE PREPARARE :
-amestecati toate ingredientele pentru marinata.uleiul la urma,puneti carnea in ea ,avand grija sa fie imbracata pe toate partile cu sos si dati la rece,ideal ar fi de seara pana dimineata
-incingeti gratarul,eu le-am facut intr-un gratar pe aragaz,rumeniti-le pe ambele parti,intorcandu-le de mai multe ori si penselandu-le la fiecare intoarcere cu marinata,carnea sa ramana insa moale si suculenta.
-mancati fara grija colesterolului,la el va ganditi dupa aceea, in timp ce beti vinul !rosu,in cazul meu.

12 comentarii:

  1. Imi place cum te tratezi draga Pansy,spun doar atat:pacat ca nu stau prin apropiere ...ca o vizita sigur ti-as fi facut...ca pe ziua de azi mai omorat cu postarile tale!!!
    Te pup si sa va fie de bine costitele!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare figura mai esti cu ...colesterolul....
    Parca te mai uiti la asa ceva cu bunatatea aia pe masa ?
    Te tzuc Pansy !

    RăspundețiȘtergere
  3. ha ha! grija colestorului s-o mai avem acum cu asa bunatati pe masa? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ratez asa ceva...hop si io! pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Noi cu porcul mai rarut, dar ce-ai facut tu aici arata...pur si simplu innebunitor! Vai, ce pofta mi s-a facut! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. pai fetelor,asa am zis si eu.vreo 2-3 ani n-am manat porc decat extrem de rar.in schimb anul asta ne-am dat in barci.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai da ce bunãtate ai pregãtit!!! waw!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. In sfarsit am reusit sa iti accesez si eu blogul , am intrat cum mi-ai sugerat direct din google, insa a mers doar cu mozzila, cu ie nu merge. Important e ca am reusit la timp ca sa nu ratez bunatatea asta de costite
    Sa vad acuma unde gasesc sos hoisin

    RăspundețiȘtergere
  9. draga Vio,cred ca e ceva si din blog-ul tau,ti-am sugerat sa stergi si sa reintroduci adresa mea in blogrol,poate cine stie.
    cat priveste sosul hoisin,il poti gasi la selgros,uneori metro,poate la megaimage,la carrefour nu stiu,ca n-am cautat.la ki-life in piata amzei,insa,cred ca gasesti sigur.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai Pansy,spui ca te ingrasa prajiturile mele,dar atunci eu ce sa spun de minunatiile pe care le faci tu,salivez,numai cand le vad,dar sa le mai si mananc,mamamia,ma urc in primul tren si vin,sa vad pe viu :-))),sa se bucure si papilele mele gustative

    RăspundețiȘtergere
  11. Lasa ma Doinitzo,ca pana sa vii tu,mai degraba ajung eu.si sa stii ca ma multumesc cu neste slaninuta afumata,adevarata, fripta pe frigare si picurata pe paine acoperita cu ceapa.E dept ca nu refuz o felie din prajiturile tale,care o fi.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...