INGREDIENTE:
-200 g
dovleac tăiat cubulețe
-200 g
cartofi tăiați cubulețe
-200 g
morcovi tăiați cubulețe
-o
ceapă mică tocată
-sare,piper
-100 ml
smântână de gătit
-brânză
cheddar sau emmentaler rasă pentru servit
MOD DE
PREPARARE:
1.Se
curăță ,se spală și taie cubulețe legumele, apoi se fierb timp de aproximativ
15-20 de minute.
2.Se
pasează legumele fierte cu ajutorul unui blender sau mixer vertical, se adaugă
smântâna,se asezonează cu sare și piper și se mai dă un clocot.
3.Se
servește fierbinte cu brânză cheddar sau emmentaler rasă și pâine prăjită .Eu am folosit brânză cheddar mexicană iute, o brânză foarte bună și foarte iute, care se găsește la Lidle în săptămâna mexicană.Dar puteți la fel de bine și gustos să folosiți mici bucățele de bacon rumenite într-o tigaie antiadeneta, fără ulei, sau numai crutoane de pâine prăjită.
Poftă
bună !
Ma bucur ca ti-a placut.
RăspundețiȘtergereIntr-adevar foarte gustoasa trebuie sa fie cu smantana si branza :)
Te pup