 Am mancat mancarea asta ,e drept, cu vita,la carciuma lui Soni,la Vama Veche,asta vara.In pana de idei fiind,mi-am adus aminte de ea si am facut-o cu pui.Va sfatuiesc sa folositi frunze de bucuioc verde.Gustul e mai bun si mai subtil.Eu nu am avut frunze verzi, asa ca am folosit busuioc uscat.A fost bun si asa.Si rapid de pregatit.
Am mancat mancarea asta ,e drept, cu vita,la carciuma lui Soni,la Vama Veche,asta vara.In pana de idei fiind,mi-am adus aminte de ea si am facut-o cu pui.Va sfatuiesc sa folositi frunze de bucuioc verde.Gustul e mai bun si mai subtil.Eu nu am avut frunze verzi, asa ca am folosit busuioc uscat.A fost bun si asa.Si rapid de pregatit.INGREDIENTE :
-2 piepturi de pui dezosate si fara piele
-1 ceapa mare
-2 catei de usturoi
-1/2 lingurita fulgi de ardei iute (optional)
-200 ml smatana obisnuita
-200 ml smantana de gatit, mai lichida
-o lingura busuioc uscat sau 2 linguri busuioc verde tocat
-sare,piper dupa gust
-50 g unt
MOD DE PREPARARE:
-se lasa cateva minute,pana ce se leaga sosul.
-daca nu aveti smantana de gatit,puteti s-o inlocuiti cu putin lapte.Iar daca e cazul,pentru a avea un sos mai legat,puteti adauga si o lingura de amidon sau faina,dizolvate intr-o lingura de lapte rece.
 -se poate servi cu ce garnitura va place.Eu am facut alaturi ciuperci trase in unt.
-se poate servi cu ce garnitura va place.Eu am facut alaturi ciuperci trase in unt.
 
 
 
Ce idee interesanta si mmm, ce vinut alb ar merge alaturi! Mi-am revendicat si premiul intre timp, multumesc inca o data!
RăspundețiȘtergere...pui cu sos busuioc nu am incercat inca dar cred ca este deliciosss ...
RăspundețiȘtergeree foarte bun si va mai recomand o data sa folositi frunze de busuioc verde,pentru ca e mult mai bunsi subtil gustul.
RăspundețiȘtergereYummy! Tocmai am cumpărat o pulpă de curcan şi busuioc proaspăt :D
RăspundețiȘtergereSalut ideea! :*
vai ce bine arata!!!ma ispitesti ingrozitor...
RăspundețiȘtergerePansy se ve un guiso exquisito,el pollo es mi plato favorito y con esa lingura rica al paladar,me encantó de verdad, abrazos y cariños,ímbrátisari.
RăspundețiȘtergerearcadia imi inchipui ce bunatate o sa iasa.
RăspundețiȘtergereCraito,rau imi pare ca te ispitesc !
RăspundețiȘtergeregracias Rosita
RăspundețiȘtergereun plat vraiment appétissant avec une sauce crémeuse j'adore ma chère pansy
RăspundețiȘtergerebonne soirée
merci beaucoup fimere,pour ta visite !
RăspundețiȘtergereImi place busuiocul si am sa incerc reteta,felicitari!
RăspundețiȘtergere