O budinca colorata si gustoasa, asta pot sa spun despre reteta.
INGREDIENTE:
-400 g paste făinoase de forma care vă plac
-un brocoli
-un morcov mare
-un ardei roşu capia tăiat cubuleţe
-4 căţei de usturoi
-un vârf de cuţit de şofran
-50 g unt
-un pahar de supă de legume sau apă
-200 g telemea rasă
-400 ml smântână
-un gălbenuş
-o legătură de pătrunjel
-sare,piper după gust
MOD DE PREPARARE:
1.Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe
ambalaj
2.Brocoli se rupe în florete,usturoiul se
toacă,marcovul se taie julienne sau se rade pe o răzătoare
3.Se trag în unt usturoiul,morcovul şi
brocoli, se adăugă supă de legume,se asezonează cu şofran,sare,piper şi se lasă
să fiarbă uşor,până se pătrund legumele.
4.Se unge cu unt o formă de sufleu, se aseaza
în ea pastele, legumele, pătrunjelul, brânza rasă, amestecând uşor, se toarnă
deasupra smântâna bătută cu gălbenuşul şi se dă la cuptorul preîncălzit la 200
*C, foc peste mediu, timp de aprox 20 de minute.
Pofta buna !
chiar minunata , imi place !
RăspundețiȘtergereImi place mult!
RăspundețiȘtergerePupici!
Si noua ne-a placut ! multumesc fetelor!
ȘtergereColorata, dar si delicioasa si plina de vitamine ;)
RăspundețiȘtergereCa si cum ar fi venit primavara!
Ștergere