Vi se pare ciudat? Nu este decat un fel de mancare fin aromat si foarte bun,daca ma intrebati pe mine.In mod sigur.se poate face si cu altfel de carne : piept de curcan, piept de pui si cred ca nici cu pulpa de porc nu e de lepadat.
INGREDIENTE:
-6 felii de pulpa de vitel ( ca pentru snitel)
-3/4 ceasca de supa de vaca,pui sau legume
-o lingura sos soia
-sare,piper dupa gust
ptr.marinada:
-2 linguri de ulei
-o lingurita boia dulce
-o lingurita cu varf de seminte de chimen macinate
-coaja rasa de la jumatate de lamaie
-1/4 lingurita de piper macinat
ptr umplutura:
-o ceasca de varza murata taiata fideluta
-un ardei rosu taiat fasii
-ketchup
MOD DE PREPARARE:
1.Se prepara marinada din ingredientele mentionate, dupa care se pune carnea la marinat in acest amestec,la rece, timp de 2 ore.
2.Se scoate carnea de la marinat, se intinde fiecare bucata, se unge cu ketchup, se pune varza murata pe mijloc,3 fasii de ardei rosu, se ruleaza si se inchide ruloul cu o scobitoare.
3.Se incinge o tigaie antiaderenta cu o lingura de ulei,se frig rulourile,pentru a li se sigila porii,pana se rumenesc usor
4.Se asaza rulourile intr-o tava unsa cu ulei, se toarna supa fierbinte si se dau la cuptorul incins la 200*C ,timp de aproximativ 20 de minute,pana sunt frumos rumenite.Se ung din cand in cand cu sosul din tava.
5.Se servesc calde,alaturi de garnitura dorita si stropite cu sosul din tava.Noi le-am mancat cu cartofi piure si salata de varza murata.
Pofta buna !
Delicatesa! Trebuie sa aiba un gust foarte bun!
RăspundețiȘtergereDa ,Gabriela,chimenul aseociat cu varza ii da un gust deosebit
ȘtergereArata grozav aceste rulouri!
RăspundețiȘtergereDe aratat ca de aratat,dar imi laud singura reteta: e buna rau!
Ștergere