sâmbătă, 20 martie 2010

LA MULTI ANI ,TUDOR !!!!!!!


Tudor,baiatul meu a implinit ieri 20 de ani !!!!!!!Petrecere a inceput de ieri si inca mai sunt vii,adica misca .Si au mancat tot tortul,nici nu am apucat sa-l gust.S-a terminat scurt,in nici 10 minute !!!E o poveste intreaga cu tortul asta.Mi-l facea mama mie cand eram mai mica si la trup senina..Azi,adica ieri,a fost pentru prima oara cand l-am facut,dar of course ,i-am facut niste adaugiri.adica ceva legat de decoratie.E un tort de portocale si frisca si i-am facut in plus un jeleu de portocale,ca glazura.Drept care glazura asta nu s-a intarit  !!!!!!!!!!!colac peste pupaza,cand am vrut sa -i imbrac laterala cu frisca,asta a inceput sa se prelinga pe glazura care se scursese mai devreme.asa ca l-am bagat repede in congelator unde s-a mai intarit ceva dupa care am fugit repede sa servesc musafirii.A fost o cursa contra cronometru.Noroc ca le-a placut asa mult ca n-a mai ramas nimic in foarte scurt timp,de cum v-am zis,eu nu l-am gustat.Asa ca maine am sa-l fac din nou,sper ca de data asta sa nu am probleme cu jeleul.Am sa folosesc altfel de gelatina.Doar trebuie sa pun si poza finala ,nu-i asa?Am sa revin si cu poze.
pana una alta va pun niste cantece legate de 20 de ani,care imi plac mie(lui cred ca-i place altceva,din pacate nu   prea stie franceza,pentru ca sunt convinsa ca aceste catece i-ar place.e pestisor sensibil din cale afara.).
aznavour-SUPER !
leo ferre
Tudor exista datorita concerului imperial (ptr pian),al 5-lea de Beethoven .nu am gasit varianta lui radu lupu,dar merge.e cel mai frumos si cea mai frumoasa si extraordinara experienta a vietii mele.daca aveti timp si chef ascultati-l.
cel mai frumos concert pentru pian
si inca vreo 2 cantece frumoase din copilaria mea
http://www.youtube.com/watch?v=WXkQ10BoMSA
http://www.youtube.com/watch?v=oCJBd4kMTHg&NR=1

21 de comentarii:

  1. La multi ani Tudor,multa sanatate si bafta la fete :))!.

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani fiului tau:))petrecere frumoasa si asteptam poze!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc ,si tie la fel.era sa zic ca multi noctambuli pe lumea asta,dar am vazut pe ce meleaguri esti si m-am lamurit.inca o data multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. paradisiaco,multumesc din suflet,pentru el,care petrece in continuare ! asa si trebuie, nu-i asa?!

    RăspundețiȘtergere
  5. just,te-am adaugat la lista mea.mi-a placut reteta ta de briose.

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani fiului, Pansy!!
    Sa fie sanatos si sa i se implineasca toate dorintele si tzelurile :)

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani pentru Tudor!!! Sa fie sanatos, la punga gros si sa va aduca numai bucurii!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani Tudor !

    Si la multi ani si tie mami,ca doar tu l-ai adus pe lume :)

    RăspundețiȘtergere
  9. happy birthday tudor, et longue vie à toi
    bonne journée

    RăspundețiȘtergere
  10. la multi ani lui tudor,multa sanatate si fericire.sunt sigur ca este un copil special,fiind fiul unei doamne atat de speciale.multa sanatate si fericire si tie pansy.pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani!Sanatate,fericire, noroc.
    Te pup Tudor si pe tine draga mama Pansy.

    RăspundețiȘtergere
  12. este un copil chiar special,prin sensibilatatea lui.intre noi este o relatie extraodinara.sper sa fie noroos.acum ascult schubert cantat de richter si sunt evident marcata.au trecut 20 de ani din viata mea cu foarte multe bune si rele.asa ca ne me quite pas .

    RăspundețiȘtergere
  13. am mai pus niste cantece drage mie.daca va face placere ,sa le ascultati .

    RăspundețiȘtergere
  14. am uitat sa va multumesc tuturor,asa ca o fac acum.eu sunt mai zapacita ca el,in sensul ca sunt mai afectata,ca stiu ce va sa zica 20 de ani

    RăspundețiȘtergere
  15. je t'en remercie fimere de tous mon ceour

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani!
    Urare de la o fata care tot pe 19 martie a implinit 25 de primaveri.

    RăspundețiȘtergere
  17. La multi ani Tudor!, Felicitari mami, pentru ceea ce ai pregatit, felicitari pentru copilul tau mare si de care sunt sigura ca esti mandra si multumita. Sa va dea D. sanatate si tot ce va doriti, sa va aveti aproape si sa va bucurati muuulllltiiiiii ani de acum incolo de un 19 martie insorit.Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  18. multumesc yafa si la multi ani si tie gabriela

    RăspundețiȘtergere
  19. buna pansy:) da ai mare dreptate, cremesul, asa cum ii zicem noi la cluj, este o prajitura..doar ca eu in loc sa-l fac in tava dreptunghiulara , l-am facut in tava de tort, fiind prajitura preferata a cumnatului, defapt a familiei noastre era musai sa-l fac. nu am pus reteta deoarece am mai postat-o, o gasesti la mine in "lables" la sectiunea torturi,de data aceea l-am facut tot sub forma de tort, doar ca am sarbatorit ziua sotului, dar l-am postat si sub forma de prajitura,il gasesti la sectiunea meni-uri.......dar,in mod normal , il fac gen prajitura. reteta o am dintr-o carte de bucate si te asigur ca iasa exact ca si la cofetarie...sunt multe retete pe net, dar eu zic am gasit reteta perfecta...sa-l incerci si sa-mi zici parerea ta!
    am copt 3 foi de cremes,dupa care le-am taiat dupa forma tavii, am pus o foaie pe fundul tavii,jumate de crema, am dat la congelator sa se intareasca putin, apoi am pus inca o foaie si restul de crema.l-am lasat pana a 2 zi la frigi, l-am acoperit cu frisca,iar a 3-a foaie am sfaramat-o si am pus-o pe marginea tortului, iar deasupra am pus fructe....si gata tortul cremes!
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  20. super !!acuma sa-ti zic drept,eu am facut cremes lenes,adica cu foi de la boromir si cu budinci de vanilie si a iesit foarte bun.atata doar ca asta trebuie lasat la tempertura camerei ,nu la frigi.la frigi se moaie foile mai greu.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...