INGREDIENTE:
1/2 borcan mustar knorr clasic (cu asta am constat eu ca sunt cele mai bune rezultate.)
1 albus de ou (se poate si fara dar albusul,atunci cand este amestecat cu legume ii da culoarea necesara produsului finit )
aprox 1/2 l ulei
zeama de lamaie dupa gust
sare
Se poate fluidiza la sfarsit ,daca e nevoie cu iaurt fara grasime sau apa.
Procedeul de preparare e exact la fel ca pentru orice maioneza.
Recomand maioneza asta la toata lumea ! Pe linga ca ca este fff gustoasa e si usor de facut.
RăspundețiȘtergeream s-o incerc,fiindca noua ne plac anumite mancaruri cu maioneza si a ta e pe deasupra si dietetica,eu puneam si galbenusul(acum am sa-l scot)
RăspundețiȘtergereInca nu am facut maioneza dietetica pana acum,si nici nu am stiut cum se face,evitam sa prepar mancaruri cu maioneza pana acum doar pentru faptul ca e colesterolica.de acum inainte am sa fac salate si altele cu maioneza asta.Merci,Pansy!pup si o zi buna!
RăspundețiȘtergereFoarte interesanta ideea! Eu faceam, dar fara albus de ou, insa totul depinde de calitatea mustarului. Eu folosesc de la un timp numai din cel fara amidon si alte E-uri, numai din faina de muster, otet, sare si apa. Nu stiu cum se va comporta la maioneza insa... Multumesc pentru idee.
RăspundețiȘtergere