-1 kg piept pui dezosat si fara piele
-2 cepe mari
-1 ardei mare rosu
-8 catei mari de usturoi
-2 cm de radacina de ghimbir feliata foarte fin
-2-4 linguri praf curry (functie de cat de iute doriti sa fie )
-150 ml lapte de cocos
-1 lingura amidon de porumb
-1 lingura apa rece
MOD DE PREPARARE
-Se taie felii usturoiul si ghimbirul
-Se taie solzisori ceapa ,iar ardeiul fasii
-carnea se taie cubulete
-se rumenesc usor usturoiul si ghimbirul in 3-4 linguri de ulei
-se adauga carnea si se rumeneste si ea la foc iute
-se adauga ceapa si ardeiul si se amesteca impreuna si se prajesc la foc iute,amestecand si avand grija sa nu se arda ceapa.
-decoram cu frunze de coriandru sau patrunjel.
Se serveste cu orez,legume fierte sau salata verde si ceapa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu