Aceste rulouri sunt usor aromate, fine si spectaculoase in acelasi timp.Eu spun ca merita sa le incercati.Sunt foarte potrivite chiar si pentru o masa festiva, ca fel principal, sau, de ce nu, ca aperitiv, servite in acest din urma caz, fara garnitura, poate doar cu o salata alaturi.
INGREDIENTE :
-1 piept de pui mare
-1 morcov
-1 mar
-aprox 150g cascaval
-1/4 lingurita scortisoara -optional
-sare,piper dupa gust
-1 lingurita pasta de ardei iute, sau boia dulce, dupa preferinte
-1 lingurita zahar
-1 lingurita apa
MOD DE PREPARARE:
1.Pieptul de pui se taie felii si se bate usor.
1 lingurita de pasta ardei iute (sau dulce sau boia dulce ) ,
1 lingurita zahar
1 linguritag apa
6.Se pun rulourile de pui intr-o cratita sau tigaie si se prajesc in putin unt pe toate partile,sau intr-o cratita cu frigere fara adaos de grasime (cazul meu.).
7.Dupa rumenire se pun la cuptor cam 20 minute la 200 de grade pana se rumenesc (timpul e functie de cuptor )
Eu avand cratita asta,am continuat gatirea pe aragaz.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu