luni, 15 februarie 2010

Salata de fructe de mare cu maioneza

 
INGREDIENTE:
-fructe de mare congelate sau nu
-maioneza
-usturoi
-ketchup
-2 Lg samntana
-sare,piper
-zeama de lamaie.

MOD DE PREPARARE:
Se fierb fructele de mare in apa,sare,foi de dafin,rozmarin,boabe de piper,cam 5 minute.
Se face o maioneza dupa reteta pe care o agreati,in care adaugati 1-2 Lg de ketchup,2 Lg de smantana.,4 catei de usturoi zdrobiti cu presa.
Se amesteca fructele,dupa ce s-au racit,cu maioneza si se asezoneaza cu sare,piper,zeama de lamaie,dupa gust.



4 comentarii:

  1. reteta asta chiar este originala.n-am incercat niciodata fructe de mare cu maioneza dar cred ca sunt bune.am si eu o reteta de salata cu fructe de mare thai style .o postez poate maine.pana atunci am postat alta papa thailandeza special pentru tine.pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. pupu-te sarah,ma duc acuma sa ma uit.
    noi acasa numai asa facem fructele de mare si sunt foarte bune.mi-e frica sa le gatesc altfel din cauza timpilor de gatire,la care astea sunt foarte sensibile.binenteles cu exceptia scoicilor,respectiv midii ,ca doar de astea am mancat si vongole .

    RăspundețiȘtergere
  3. gata te-am trecut in lista, noroc ca mi-ai zis :) sosul asta (cocktail) de maioneza cu ketchup e foarte bun la fructele de mare, mie imi place la nebunie cu creveti. cand ma indur sa dau banii pe ei, bineinteles.

    dana (aphextwinz)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu il fac la scoici,preferatele mele,la creveti la orice vietate marina

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...