Deci,la munca nu la-ntins mana :
-0,5 kg fasole boabe fiarta,sau 3 conserve de boabe de fasole
-1-2 buc macrou afumat
-1 ceapa
-sare,piper
-optional pasta de ardei iute
-ulei,de care doriti
-otet balsamic
-patrunjel verde sau si mai bine marar verde
-1 Lg (lingura ) de capere
MOD DE PREPARARE
-fierbeti fasolea,cum o fierbeti dvs de obicei sau puteti folosi boabe de fasole gata fierte, din conserva.
-taiati ceapa solzisori
-dezosati pestele,inlaturati pielea si rupeti-l in bucati mai mici
-tocati patrunjelul
- amestecati toate ingredientele avand gija sa pastrati cateva bucatele de peste pentru a le presara deasupra dupa asezonarea cu sare,piper,pasta de ardei iute(daca doriti),ulei si otet balsamic (dupa gust).Apoi presarati deasupra patrunjelul tocat.
Eu mai fac o varianta a acestei salate,in care in loc de ulei si otet,folosesc maioneza picanta (cu mustar,multa lamaie si pasta de adei iute).Cand am capere pun si capere,la amandoua salatele,acum n-am avut.
Va arat aici o poza din avion a salatei cu maioneza,care am facut-o cu alta ocazie.
arata tare bine, si pestele afumat imi place maxim!:D
RăspundețiȘtergerepupu-te
RăspundețiȘtergerePansy, am fost intelese :)..si eu azi am prestat salata de fasole cu salmon afumat.yammy...la noi se papa cu chipsuri de porumb(tortila chips).o seara frumoasa.
RăspundețiȘtergeresi eu care ziceam ca am inventat reteta !!!
RăspundețiȘtergere:)Eu papam aceasta salata la un restaurant mexican din zona mea.Ps...sint 100% ardeleanca(locuiesc in USA,dar imi iubesc enorm inima ardealului..)Un weekend placut si tie...Prajitura cu mere e tare pe gustul meu,adica tot ce e cu mere.Multu.
RăspundețiȘtergere