duminică, 28 februarie 2010

Snitzelul Gabrielei cu ierburi si sos mozzarella


Reteta asta de snitzel e extraodinara.Am gasit-o pe blogul Gabrielei.Am prelut-o si v-o readuc in atentie ca sa zic asa ,pentru ca va asigur ca merita, iubitorilor de snitzele.


INGREDIENTE
-2 piepti de pui fara os si fara piele
-3 oua
-faina cat este necesar
-5 Lg (linguri ) pesmet
-1 Lg cimbru
-1 Lg busuioc
-3 Lg parmezan
ptr sosul mozzarella:
-50 g unt
-1 Lg faina
-0,5 l lapte
-150 g mozzarella
-sare,piper,nucsoara dupa gust


MOD DE PREPARARE


-pesmetul,cimbrul,busuiocul si parmezanul ras se amesteca

 - se fileteaza pieptul de pui

 

  

 

-apoi se procedeaa ca la orice snitzel,se da carnea prin faina,ou si amestecul de pesmet

 

- se prajeste in uleiul in prealabil imcins,apoi la foc mediu spre mic,ca la orice snitzel.3-4 minute pe o parte,pana primeste o culoare frumoasa aurie,  lapoi la fel pe partea cealalta la fel.
Intretimp facem sosul de mozzarella ,care este un sos bechamel din unt,o lingura de faina si 500 ml lapte




  

-adaugam mozzarella si amestecam pana se topeste,apoi potrivim de sare,piper si nucsoara macinata.


Servim snitzelul cu sos si garnitura pe care o dorim,eu am facut piureul meu reteta aici

3 comentarii:

  1. Arata wow... tre sa fie delicios cu sosul ala bogat peste.. Imi ploua in gura deja :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Maine fac reteta , sosul e noutatea pentru mine. Oare-l impresionez pe ginere? Sigur...

    RăspundețiȘtergere
  3. in mod sigur,e foarte buna aceasta reteta

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...